Posted by & filed under General, Press release.

 

Tiedote 5.12.2014

Vapaa julkaistavaksi

Press release In English

 

Jari Pasanen partneriksi Nestholma Oy:hyn

Jari Pasanen on kutsuttu partneriksi Nestholma Oy:hyn alkaen 1.1.2015.  Nestholma on startup-kiihdyttämö, joka tarjoaa isoille yrityksille ja startupeille uudenlaisen tavan tehdä yhteistyötä.

Vakiintuneille yrityksille Nestholman kolmen kuukauden kiihdytysohjelma tarjoaa selkeän ja nopean mallin venture-tyyppiseen kehitys- ja innovaatiotoimintaan. Ohjelmassa vakiintuneet yritykset voivat löytää uusia partnereita startup-yrityksistä, joita ne pääsevät neuvomaan oman liiketoimintansa kannalta olennaisissa kysymyksissä.

Alkuvaiheen yrityksille ohjelma puolestaan tarjoaa mahdollisuuden työskennellä, oppia ja partneroitua samalla alalla toimivan ison yrityksen kanssa.

Nestholma järjestää vuosittain 2–3 kiihdytysohjelmaa ja jokainen kiihdytysohjelma rakennetaan vastaamaan kumppaniyrityksen tarpeita. Tällä hetkellä Nestholmalla on käynnissä kiihdytysohjelma Ylen ja Elisan kanssa. Sijoittajille ja medialle suunnattu Demo Day -tapahtuma järjestetään Helsingissä torstaina 11.12.

Nestholma tarjoaa startupeille siemenvaiheen rahoitusta, asiakas- ja sijoittajakontakteja sekä ennen kaikkea apua ja tarvittavat työkalut asiakaslähtöisen liiketoiminnan rakentamiseksi.

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että Jari Pasanen liittyi operatiiviseen tiimiin, koska hän tuo vahvan kansainvälisen liiketoiminnan osaamisen ja teknologian ymmärryksen. Taustansa vuoksi Jarilla on erittäin vahva näkemys suurten yritysten innovaatioprosesseista ja kasvuyritysten arkipäivän haasteista”, sanoo Nesthoman toimitusjohtaja Topi Järvinen.

Jari Pasasella on pitkä ja laaja kokemus korkean tason johtotehtävistä mm. Nokiassa ja Sitrassa sekä hallitusrooleissa pörssiyrityksissä ja kasvuyrityksissä. Hän on toiminut myös neuvonantajana aivan alkuvaiheen startupeista suuriin pääomarahastoihin. Jari Pasanen on myös sijoittaja.

 

Lisätietoja:

Topi Järvinen
Toimitusjohtaja
Nestholma Accelerator
puh. 040 754 3131
topi (at) nestholma.com

Antti Kosunen
Co-founder
Nestholma Accelerator
puh. 0400 850 200
antti (at) nestholma.com

Jari Pasanen
Partneri, sijoittaja
puh. 050 5500 895
jari (at) nestholma.com
fi.linkedin.com/pub/jari-pasanen/2/b20/982/

 

Nestholma Oy
www.nestholma.com